Kwaliteit en afwerking

Bij Verspanen staan kwaliteit en afwerkingsniveau hoog in het vaandel, wij hanteren een hoge kwaliteitsstandaard op de afgewerkte producten, alles wordt voor, tijdens en na het bewerken grondig gecontroleerd op scherpe randen en bramen en mocht hier iets aan mankeren dan worden de laatste onzuiverheden verwijderd.

 Gereedschappen

“Goed gereedschap is het halve werk”! Daarom investeren we in de modernste middelen om uw onderdelen tot een mooi en maatvast eindproduct te brengen! Deze gereedschappen bestaan uit gerenommeerde merken van goede kwaliteit.

 Meetkamer

Omdat wij onze producten naar de normen moeten kunnen meten, hebben wij de beschikking over een geconditioneerde meetkamer, hier kunnen wij bij een constante temperatuur en luchtvochtigheid metingen uitvoeren op de door ons geproduceerde onderdelen. Bijkomend voordeel is dat wij indien gewenst een volledig maatrapport bij de vervaardigde spullen kunnen leveren!

 Verpakken en conserveren

Bij het verpakken worden de onderdelen geconserveerd en indien nodig voorzien van een bescherming tegen beschadigen. Hierna wordt de verpakking gemerkt met een stikker met de order en/of artikelnummers.

Verzenden

De verzending gebeurd uiteraard in overleg met u. We hebben afspraken met een bodedienst die voor een klein bedrag zendingen in heel Nederland bezorgd. Voor de buitenlandse zendingen zijn er ook veilige en voordelige verzend mogelijkheden bij ons bekend.

Ook hebben we een eigen transportdienst met meerdere auto’s die ingezet kunnen worden. Dit kost vrijwel niets en in overleg kunnen we dezelfde dag uw onderdelen ophalen of bezorgen.